به گزارش میراث آریا، داود آبیان گفت: نظارت و بازرسی بهداشت محیطی ازغرفههای پخت جشنواره ملی آش از اولین روز پخت آش تا روز ۲۰ مهرماه توسط کارشناسان بخش بهداشت انجام خواهدشد.
معاون گردشگری استان زنجان افزود: کارشناسان بهداشت هر روز از ساعات اولیه تا پایان روز به محل پخت غذا مراجعه و ضمن بازدید بهداشتی از محل پخت، نسبت به کنترل کیفی مواد اولیه و غذا طبخ شده اقدام و نمونه برداری میکروبی از تمامی مواد غذائی طبخ شده را انجام میدهند.
او گفت: کارشناسان بهداشت در اولین روز آموزشهای لازم را در خصوص رعایت اصول و دستورالعملهای بهداشتی به آشپزان شرکت کننده در جشنواره ملی آش آموزش دادند.
هفدهمین جشنواره ملی آش ایرانی و هجدهمین دوره نمایشگاه صنایع دستی به میزبانی زنجان از ۱۶ مهرماه در نمایشگاه بین المللی کاسپین زنجان آغاز و تا پایان ۲۰ مهرماه ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/
نظر شما